• slidebg2
    ESCO
    Pouzdanost i izdržljivost
  • slidebg2
    ESCO
    Habajući elementi za rotorne bagere

ESCO habajući program

ESCO Ultralok sistem

Ovaj zubni sistem je zadnja inovacija ESCO kompanije, vodećeg proizvođaća habajuće opreme visokih performansi za građevinsku industriju koja nudi i specijalnu ponudu (CUP kampanja) prelaska na novi Ultralok sistem koji direktno povećava performanse mašine i smanjuje operativne troškove. 

SAZNAJTE VIŠE

ESCO Super V sistem

ESCO Super V - ESCO je uveo Super V zubni sistem početkom 1990-ih godina koji je ubrzo postao industrijski standard. Danas snaga Super V sistema čine, tanki profili kopanja, kao i uski zubi, više puta upotrebljivi osigurači (pinovi) kao i dugi nosači adaptera koji uvijek čine sistem među vodećim u Svijetu.

SAZNAJTE VIŠE

ESCO Max DRP sistem CAT

Comterra isporučuje revolucionarni MaxDRP sistem zubi iz ESCO proizvodnog programa koji je direktna zamjena za sve CAT®adaptere tzv. CAT J sistem (sigurnosni pin (klin) i osigurač). ESCO Max DRP za Caterpillar, Komatsu, Volvo, HITACHI, JCB, CAT, KOBELCO, HYUNDAI, LIEBHERR

SAZNAJTE VIŠE

ESCO SV2 rudarski sistem

ESCO je provjereni i vodeći proizvođać abrazivne opreme i dijelova za kamenolome i rudnike diljem Svijeta. Zubni sistem SV2 je inovacija koja služi mnogobrojnim zadovoljnim kupcima diljem Svijeta. ESCO nudi specijalne ponude konverzije kad se prelazi na SV2 sistem koji pruža optimum performansi u svim ekstremnim operativnim uvjetima radne sredine. 

SAZNAJTE VIŠE